среда, 24 июля 2013 г.

Розмитнення товарів з України

При покупці товару за кордоном, неможливо обійтися без процедури розмитнення вантажів. Митне оформлення – це трудомісткий і складний процес дій, який направлений на досягнення бажаного результату. При неправильному оформленні документів виникають проблеми, проводиться арешт товару  і пред'являються штрафні санкції. 
Як проводиться розмитнення вантажів?
Ми пропонуємо такі послуги:
- надання консультації;
- оформлення декларації на імпорт, експорт, оформлення документації для митного контролю в різних країнах світу, оформлення документів на транзитне транспортування товарів;
- сертифікація будь-яких видів вантажів;
- коректування і оперативна робота, яка забезпечує максимально швидке проходження митного контролю;
- видача і акредитації.
Документи для розмитнення вантажу.
- довідка про відсутність майна валютних цінностей за межами України;
- картка акредитації в митниці; 
- зовнішньоекономічний контракт;
- рахунок, інвойс і переведення інвойса;
- доповнення і специфікації, а також додатки до зовнішньоекономічного контракту;
- платіжні банківські документи;
- книжка МДП;
- сертифікат походження товару і переведення;
- накладна CMR, авіаційна вантажна накладна, коносамент, багажна квитанція, поштова накладна;
- страховий поліс;
- договір з транспортно-експедиційною компанією;
- технічний опис, сертифікати якості характеристики, каталоги продукції;
- митна декларація країни відправлення;
- договір з компанією, яка надає послуги утилізації тари;
- платіжне доручення за послуги карантинної служби;
- платіжні доручення за послуги утилізації тари.
Размитнення вантажів Росія Україна.
Наша компанія пропонує такі послуги як:
- допомога у врегулюванні спірних моментів по всіх митних питаннях;
- консультація по зовнішньоекономічних контрактах, а також митному контролі;
- допомога в здобутті всіх необхідних сертифікатів;
- класифікація товарів відповідно до ТН ВЕД;
- оформлення різних типів декларацій;
- розрахунок митних платежів;
- оформлення всіх транспортних документів.
Розмитнення вантажів з Європи.
Розмитнення вантажів з Європи – це один з профілів нашої компанії. Доставка вантажів, розмитнення, транспортні послуги різних видів, будуть організовані максимально безпечно і ефективно. Для вас ми підберемо оптимальний варіант по перевезенню і доставці будь-якого типа вантажу.

понедельник, 22 июля 2013 г.

Незалежний аудиторський контроль необхідний сучасним компаніям.

Поняття «Аудит» можна розділити на зовнішній, і внутрішній, за ініціативою і в обов'язковому порядку. Багато компаній вдаються до аудиторських послуг, для них важливий незалежний погляд з боку. Аудиторські компанії виконують і надають усіляку допомогу організаціям, фірмам, підприємствам, заводам, і іншим структурам і закладам з документообігом, численнями податків, звітами. Дані операції і допомога, як правило, виявляється при зовнішньому аудиті.
Внутрішній аудит – це практично ті ж операції, що лише виконуються власними силами компаній. Основний принцип внутрішнього аудиту – це захист засновницьких інтересів, керівних осіб, інвесторів, а так само їх клієнтів. Досягається така методика, завдяки виконанню співробітниками контори законодавства, норм. актів, і необхідних стандартів проф. діяльності. Це приводить до мінімізації рисок діяльності даної організації. У середніх і дрібноструктурних організаціях може фізично і не бути власних аудиторів. У такому разі, щоб провести аудит внутрішній, дане завдання можна доручити аудиторській спеціалізованій фірмі на договірних підставах.
Обов'язковий аудит компанії – це принципово і обов'язковий щорічний етап заходів. Виконуються перевірки бух. звітностей, фінансових звітностей організації. Ці обов'язкові аудити можуть проводити, лише аудит компанії, з метою достовірності офіційних даних бух. звітності підприємства або організацій. Виконується обов'язкова аудиторська перевірка у випадку, якщо будуть постанови законодавчих актів. 
Ініціативний аудит – це, іншими словами самовільний аудит, він, як правило, проводиться по обопільному вирішенню начальства тієї або іншої організації. Процес направлений на виявлення недоліків у веденні бух. обліку, податкових платежів, звітності, аналіз внутрішнього стану господарства фірми, а так само виявляється необхідна допомога в правильній організації звіту і обліку.
Варто відзначити, що митно-брокерська контора «Інвекта» за свої роки роботи, так само удавалася до послуг незалежних експертів (аудиторських компаній), щоб зробити робочий процес правильнішим і продуктивнішим.

Які правила розмитнення зброї в Росії?

Ви спалахнули придбати зброю? І хотіли б придбати особливий антикваріат за кордоном? Як привести саме ту» зброю, про яку завжди мріяв? Пограничні і митні служби пропускають на територію РФ безліч пістолетів, шабель, багнетів, холодної зброї і ін. Безумовно, є вірогідність, що Вашу посилку на митниці можуть просто не пропустити із зброєю усередині. Що ж придумати і як бути? Раніше, в січні 2010 року, був ухвалений закон, «Єдиного переліку товарів», в якому говориться про заборону або обмеження на вивіз або ввезення держучасниками митного союзу. 
До даного переліку увійшли: довгоствольна зброя із застосуванням магазина більше 10 патронів, подібну зброю пропонує форс ейдж магазин, цивільна вогнепальна зброя, яка може виконувати постріли чергою, зброя вогнестрільна, така, що формою нагадує іншу форму, гладкоствольну зброю, переобладнану під патрони до вогнепальної зброї, і тк.д. У даному переліку було перераховано як цивільну, так і службову зброю, характеристики, технічні дані, а так само патрони до нього, які мають обмеження для переправи через митний кордон союзу. Вам не удасться переправити зброю без відповідних документів і ліцензій Мінпромторга РФ. У перелік входять: газові пістолети, револьвери, які мають можливість стріляти гумовими кулями, револьвери і пістолети з нарізним дулом для спортивних змагань, службові револьвери і пістолети з нарізним стволом, безствольне вогнестрільне мелкогабарітноє зброя, із зброєю пневматичного типа, спортивні рушниці глаткоствольниє і довгоствольні, мисливські двостволки і комбіновані модифікації з різними калібрами. Приклади такої зброї надає м65 магазин.
Такі правила діють для фізичних осіб, що здійснюють переправлення даних товарів для суто особистого використання (не у комерційних цілях). Фіз. обличчям не потрібна ліцензія через митний кордон РФ, якщо є дозвільний документ (даний документ видає гос. орган МВС Росії) – учасник митного союзу, який здійснює безпосередній контроль в середовищі звороту зброї.
Вказаний документ потрібно пред'являти в певних випадках, якщо:
-    Фіз. обличчя ввозять зброю, яку придбали в третій країні для своєї особистої експлуатації;
-    Тимчасове ввезення зброї спортивними організаціями для змагань, а так само ввезення зброї фіз. обличчями з метою полювання;
-    Вивіз зброї фіз. обличчями, на постійне місце проживання або навпаки, в'їзд до країни на ПМЖ;
-    Ввезення/вивіз похожого зброї (макети, масово-габаритні), з сертифікатами і в установленому порядку;
-    Ввезення/вивіз зброї, яка має історічекую або культурну цінність, що не відносяться до зброї антикваріат.

Правила ввезення патронів і зброї в РФ з-за кордону:
Щоб не втратити засоби, а так само зберегти свою нервову систему, важливо познайомитись з порядком при придбанні зброї за межами країни, а так само ввезення в РФ патронів і зброї.
1.    Потрібно отримати дозвіл (ліцензію), точного типа зброї (з газовим, нарізним або гладкоствольним) по прописці або місцю проживання. Сама ліцензія є дійсністю Вашого права на закупівлю (дозволи) на ввезення зброї до Росії.
2.    При ввезенні зброї на територію РФ, воно залишається на митному контролі, а його власник отримує документ, який свідчить про підтвердження його придбання. Даний документ потрапляє в орган по сертифікації службової і цивільної зброї, там остаточно отримує свідоцтво на його ввезення, для успішної сертифікації.
3.    Коли свідоцтво знаходиться на руках по місцю проживання людини, слід підготувати пакет наступних документів, які мають бути відповідно до товару.
Для полегшення всіх процедур на митниці, Ви можете звернутися, наприклад, в магазин мисливського спорядження або будь-який інший збройовий магазин, які допоможуть з розмитненням доглянутої Вами зброї. В таких збройових місцях давно налагоджений зв'язок з митними органами і іншими необхідними структурами. Головне не те, що Ви трохи переплатите, а то, що не витрачатимете свій особистий час, а так само свої нерви.                  

За допомогою конфіската, державний бюджет України поповнився на 54 млн гривень

   Міністерство зборів і доходів України на початку 2013 року поповнили державну казну на 53,8 мільйонів гривень, за допомогою реалізованого конфіськата різного майна на митниці. Ці дані офіційно повідомила держслужба міндоходов.
Було відмічено, що отримані гроші у декілька разів перевищують такий же показник минулого року.
Близько 42 млн грн. з переведених грошей - це дорогоцінні метали (цінності) і валюта. 8,5 мільйонів гривень — це поповнення було отримане, завдяки реалізаціям різного майна, 2 мільйони грн. — це приходи від реалізації продуктів з обмеженим терміном придатності, володар якого за своїм товаром не повернувся, і 1,3 мільйона гривень — це приходи від майна (його реалізації), шляхом відмови на користь держави.
З лютого місяця в Україні здійснюється спеціальна операція під кодовою назвою «Держкордон-2013», мета програми, підсилити заходи по боротьбі з корупцією держслужбовців, які порушують митний кодекс і правила, а так само вірогідність до заниження вартості товарів. Спеціальні люди даної служби займаються перевіркою правильності митного оформлення вантажів і товарів в робочих ділянках митних органів.

пятница, 19 июля 2013 г.

Прикордонники затримали на кордоні з Росією злодія, що вкрав в Одеської області велику суму грошей

Прикордонники Луганського загону спільно із співробітниками митниці затримали громадянина України, який підозрюється в крадіжці 110 тис. дол. в Одеської області. Про це повідомляє державна погранична служба України.

Про підозрюване і можливе переміщення через держкордон грошових коштів, які були викрадені в Одеської області, прикордонників завчасно проінформували співробітники МВС.

 Працівники пункту пропуску затримали злодія, коли він прямував до Росії на автомобілі "Mazda". Проте викрадені гроші прикордонники виявили в автомобілі "Daewoo", який також покидав межі України. Їм керувала громадянка Росії. Як з'ясувалося, вона є дружиною затриманого.

Митне очищення вантажів.

Наша компанія надає вам такі послуги:
- митне очищення вантажу;
- послуги митного брокера;
- декларування всіх видів вантажів: залізничним, автомобільним, морським транспортом;
- консультації за митним законодавством України;
- акредитація суб'єктів ВЕД;
- перегляд тарифного і нетарифного регулювання;
- перегляд товарної номенклатури;
- повний розрахунок всіх митних платежів з формуванням митної вартості.
Митне очищення автомобіля.
Розмитнення автомобіля повинно пройти після перетину кордону. Для проходження митного очищення автомобіля, необхідний повний пакет документів, і самостійно пройті всі процедури буде дуже важко. Тому розмитнення автомобіля, краще доручити кваліфікованим фахівцям, які знають свою роботу в цій сфері діяльності. Наші митні брокери, мають багатий досвід, знання, і в короткі терміни оформлять всі необхідні документи. Проведуть процедуру розмитнення автомобіля якісно, грамотно і швидко.
Вартість митного очищення.
Вартість митного очищення складається з багатьох параметрів. Визначається вартість з ціни, яка вказана в контракті, а також підтверджується документами фінансового характеру (рахунки, інвойси і ін.) Вартість митного очищення, включає такі складові: акциз, мито, ПДВ, митні збори, митного брокера, ціни на послуги інших контролюючих органів.
Процедура митного очищення.
Митне очищення – це процедура всіх митних формальностей, яка передбачена при експорті і імпорті товарів. Очищення товарів і вантажів на митниці, включає, переміщення вантажів через митний кордон, митне оформлення, сплата і розрахунок митних платежів. Це обов'язкова процедура, яку потрібно пройті і встановлена вона митним Кодексом України, і національним законодавством в області регулювання зовнішньоекономічної діяльності, валютного контролю, податковим законодавством країни.
Послуги митного очищення:
- розрахунок величини митної вартості;
- повний комплекс послуг з митного оформлення;
- визначення країни походження товару;
- виповнення всіх митних формальностей;
- проходження всіх процедур державного контролю;
- випуск товарів згідно з вибраного митного режиму;
- проходження митного контролю.
Митне очищення товару для експорту.
Митне очищення товару виробляється з чинним законодавством, а також є комплексом заходів, які необхідні для пересічення товарами державного кордону. Митне очищення товару виробляє такі процедури як: валютний контроль при експорті товарів, митні платежі при експорті товарів, а також включають оплату митних зборів.


среда, 17 июля 2013 г.

Годинник пасажира в аеропорту Донецька викликав шок.

Днями в Донецькому аеропорту у Росіянина виявили годинник, який зашкалював радіаційним випромінюванням. Погранична служба, з працівниками митної служби у одного  громадянина з Росії в особистих речах виявили годинник з радіаційним випромінюванням.
За повідомленнями УНІАН в адміністрації гостамслужби України, при проходженні оформлення літака «Донецк-Шереметьево», на особисті речі, одного з пасажирів, спрацювала особлива система «Янтар», що відповідає за норми радіаційного фону. У результаті розслідування особистого багажу громадянина РФ, виявили наручний годинник з гаммою випромінювання що перевищує в тринадцять разів. По даному факту була повідомлена екологічна служба України. Чоловік стверджує, що годинник, який він придбав в Донецьку на ринку, застосовується у військовій техніці, і купив їх для поповнення своєї колекції.
Погранична служба за допомогою мобільної техніки, такого класу як «Янтар», змогла виявити велику кількість порушень. Дані пристосування здатні виявляти частки радіоактивних і ядерних матеріалів. По закінченню 2015 років, будуть встановлені додаткові системи стеження в 29 пропускних пунктів контролю.
Варто відзначити, що використання даної техніки позитивним способом справлялося з різними інцидентами. Не так давно в Сімферопольському аеропорту завдяки системі «Янтар», змогли виявити годинник корабельний, від яких йшло сильне гамма-випромінювання що перевищують допустиму норму в сто разів.        

понедельник, 15 июля 2013 г.

Розмитнення вантажів.



Наша компанія надає повний спектр послуг з митного оформлення різних типів вантажів. Розмитнення вантажів – це дуже складний процес. До України ввозяться різні товари, які не виробляються в Україні, тому і виникає необхідність в імпорті. Розмитнення вантажів вимагає оформлення великої кількості документів. Наші кваліфіковані фахівці, допоможуть здійснити всі необхідні процедури розмитнення вантажів і у жодному випадку не допустять помилок.
Наша компанія пропонує такі послуги як, розмитнення вантажів з Китаю. Розмитнення вантажів з Китаю включає, повне оформлення імпорту, експорту вантажу. А також виконуємо різні формальні роботі, які пов'язані з переміщенням товару з однієї території країни в іншу. Ми візьмемо на себе всі питання, які пов'язані зі вступом вантажу на митницю.
Растаможка вантажів з Китаю, послуги:
- контроль відвантаження китайської продукції;
- допомога в переговорах з китайськими постачальниками;
- оформлення експорту;
- консолідація вантажу на складі в Китаю;
- контейнерні перевезення морським транспортом;
- брокерські і експедиторські послуги;
- авіа доставка товарів із Китаю;
- автомобільна доставка малогабаритних вантажів по Україні;
- інформаційна on-line підтримка.
Також надаємо такі послуги як:
- митне очищення вантажів;
- митне оформлення імпорту;
- експедиція по порту;
- розмитнення контейнерів.
Доставка і розмитнення вантажів. 
Наша митно-брокерська компанія надає повний спектр митно-брокерських послуг:
-  ви отримуєте високу якість всіх послуг при невеликій ціні;
- термін оформлення «під ключ» за один день без участі клієнта;
- ви заощадите на ваших співробітниках, тому що наш кур'єр забере і доставить всі документи;
- оформимо вантажі у вихідні і святкові дні;
- заздалегідь прораховуємо митні платежі;
- надамо послуги з оформлення всіх дозвільних документів, також сертифікації, на всі види товарів до прибуття вантажу;
- своєчасна консультація від висококваліфікованих фахівців з питань у сфері розмитнення вантажів; 
- оформлення ГТД

Перевезення вантажів і митне оформлення

При перетині митного кордону України, відповідно до митного кодексу України, всі товари, що експортуються і імпортуються, вантажі і транспортні засоби підлягають митному оформленню. 
Митне очищення і митне оформлення – це складний процес, який вимагає багато досвіду, знань і професіоналізму. Цю роботу допоможе виконати ліцензований, дослідний фахівець – митний брокер. Його робота полягає в правильному оформленні вантажу, оформленні і заповненні всієї необхідної документації для проходження митного очищення. 
Ми надаємо такі послуги як:
- здійснення правильності перевірки складання документів для митного оформлення товарів, від натуральних продуктів харчування до різної техніки і устаткування.  
- оформлення картки акредитації на митному посту;
- оформлення декларацій відповідності, оформлення сертифікатів;
- підтвердження код УКТ ВЕД;
- оформлення гігієнічних висновків;
- оформлення митної декларації;
- попередній розрахунок платежів для проведення митного очищення вантажу;
- оформлення сертифікатів походження;
- консультації по складанню всієї необхідної документації і митному оформленню;
- оплата всіх обов'язкових платежів.
Документи для митного оформлення вантажу:
- товарно-транспортна накладна, міжнародна автомобільна накладна;
- зовнішньоекономічний контракт;
- інвойс або рахунок з вказівкою постачання згідно з вимогами Міжнародних правил;
- книжка міжнародного дорожнього перевезення;
- довідка про транспортні витрати, а також договір з перевізником;
- сертифікат походження;
- довідка про відсутність за межею України майна і валютних цінностей;
- документи про походження вантажу: податкова накладна, товарна накладна, калькуляція, внутрішні договори;
- облікова картка суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності, яка узята на облік в митниці;
- платіжне доручення про оплату послуг митного терміналу;
- оплата митних платежів;
- паспорт особи, який оформляє вантаж;
- документи і лист, які підтверджують цивільне призначення вантажу;
- документи перевізника, свідоцтво про перевезення вантажів, паспорт водія, ліцензія на перевезення і технічний паспорт на причіп і тягач;
- експертний висновок Торговельно-промислової Палати;
- договір на брокерське обслуговування;
- дозвільні документи: геммологвчний висновок, ветеринарний сертифікат, карантинний дозвіл і екологічний дозвіл. Вартість митного оформлення вантажів. Вартість митного оформлення визначається виходячи з ціни, яка вказана в контракті, яка підтверджується всіма документами фінансового характеру (рахунки, інвойса, і інших документів.) Також включає акциз мито, ПДВ, ціни на послуги інших контролюючих органів і митного брокера.

четверг, 11 июля 2013 г.

Як оформити митний вантаж?

Впродовж багатьох років наша компанія надає допомогу в оформленні документів, надає своїм клієнтам послуги митного очищення товарів, також розмитнення товарів в пункті призначення. Товар повинен пройти митне оформлення, незалежно від того, куди прямує вантаж. Наші дослідні фахівці, нададуть вам  послуги з організації імпортних і експортних відправок товарів, здійснюємо роботу з вантажами різної міри складності.
Відправляємо такі товари як:
- виробниче устаткування;
- продукти харчування;
- текстиль;
- устаткування;
- продукти хімічної і фармацевтичної промисловості;
- технологічні лінії виробництва;
- прилади і товари медичного призначення;
- промислові товари.
З нами ви заощадите свій час і фінансові витрати. Оскільки ми надамо вам  консультаційні послуги, розповімо про процедуру митного оформлення, надамо максимальну інформацію по всім необхідним питанням, здійснюємо рентабельність постачання.
А також надамо вам такі послуги як:
- підготовка зовнішньоекономічного контракту;
- проходження митного контролю;
- реалізація контракту, і контроль над його сучасного і якісного виконання;
- страхування вантажів;
- здобуття всіх необхідних дозволів.
Послуги митного оформлення вантажів.
Нашим клієнтам ми надамо максимальне сприяння в дозволі всіх транспортних і логістичних завдань, а також виробимо митне очищення товарів і вантажів залежно від специфіки.
Ми проводимо такі операції як:
- організація доставок вантажів;
- митне оформлення;
- оформлення зовнішньоекономічних контрактів;
- оформлення всіх дозвільних документів для ввезення товарів;
- розрахунки по митних платежах.
Стандартні і додаткові послуги.
- попередній підбір код товарів по УКТ ВЕД;
- митне оформлення товарів і вантажів, які поступають до України і вирушають всіма видами транспорту;
- представлення інтересів клієнта на митниці;
- оформлення всіх необхідних транспортних документів відповідно до всіх міжнародних стандартів;
- розрахунок митних податків і мит;
- акредитація суб'єктів ВЕД в митниці;
- заповнення необхідних транспортних документів;
- сприяння і консультація в підготовці повного необхідного пакету документів для оформлення вантажу;
- консультации по таможенной стоимости, таможенным пошлинам и таможенным платежам.

На Сумщині затримали вірменський тягач

На прикордонно-митний догляд в пункті пропуску «Бачевськ» прибув вантажний автомобіль марки VOLVO Fh12-4-2t вірменської реєстрації.
За даними Сумського погранзагону, за кермом автомобіля, що виїжджав з України, був громадянин Вірменії. При ідентифікації номерів грузового автомобіля прикордонна служба із митниками виявили неправильність номера на рамі автомобіля, вказаним в реєстраційному документі на даний транспортний засіб.
Вантажний тягач 2002 року випуску вилучений і переданий співробітникам відділення ДАІ р. Глухів для проведення відповідних заходів.

вторник, 9 июля 2013 г.

Реклама митних брокерів


Кожен митний брокер, що надає митні послуги, активно рекламує свої послуги. Чинним законодавством не забороняється давати рекламу в газети, роздавати листівки, використовувати дошки оголошень, каталоги компаній, інтернет-рекламу.
Всі методи як мовиться гарні! Якщо Ви залучаєте свого клієнта за допомогою будь-якого вигляду реклами, значить, Ви станете для людей більш відомими. У будь-якій сфері діяльності, впродовж останніх 10 років, інтернет-реклама набрала вельми, величезних зворотів. Всі споживачі стають потенційними покупцями, тих або інших послуг в інтернеті. Митно-брокерська контора «Інвекта», так само удається до послуг інтернету-реклами. Одним, з безкоштовних і ефективних методів, це розміщення реклами в каталозі компаній. Що це може Вам дати? В першу чергу, гарний каталог компаній володіє хорошим авторитетом і високим рейтингом. Розмістивши, свою компанію в такому каталозі, люди за допомогою пошукових систем Вас знаходитимуть, і це черговий факт того, що такий вигляд реклами може дати свої плоди і бездоганний результат. Каталог компаній і підприємств «Гудок», націлений на багатотисячну публіку, де можуть активно шукати Ваші послуги. Митно-брокерська контора «Інвекта», рекомендує подібні каталоги компаній, тому що сьогодні Ваш бізнес залежить на 80-90% від інтернету-пошуку.

Послуги митного брокера

Митний брокер – це посередник і організація, яка виробляє операції по оформленню вантажів, товарів і транспортних засобів на прохання замовника. Ми пропонуємо широкий спектр митно-брокерських послуг. Допоможемо підготувати всі документи, проведемо консультації, посприяємо в здобутті всіх дозволів, проведемо процедуру акредитації підприємства на митниці. Організовуємо відправку товару в будь-яку країну світу.
Митний брокер пропонує короткий перелік послуг:
- послуги митного брокера з оформлення товарів і вантажів в різних митних режимах;
- акредитація підприємств в митних органах;
- митне очищення вантажів;
- оформлення дозвільних документів і сертифікація;
- складання всіх  типів митних декларацій, а також їх оформлення;
- оформлення листів-узгоджень, сертифікація вантажів і оформлення всіх дозвільних документів;
- рекомендації по зовнішньоекономічних контрактах;
- визначення коду товару;
- підтвердження митної вартості;
- документ підтверджуючий про вивіз товарів за межі країни;
- консультації на всіх етапах ВЕД.
Вартість послуг митного брокера.
   Митний брокер виконує повноваження, які встановлені за дорученням особи, яку він надає.
Митний брокер здійснює різні операції, які пов'язані з пред'явленням митному органу документів, транспортних засобів, товарів, вантажів, також оформлення всіх необхідних документів, пред'явлення декларованих товарів і різні інші операції виконує митний брокер. У Україні послуги митного брокера дуже зажадалися.
Вартість послуг митного брокера.
- акредитація підприємства – від 600грн;
- оформлення попередньої декларації –от 120 грн.;
- митне оформлення вантажу - від 1500грн;
 - доплата при митному оформленні вантажу – від 120 грн.;
- організація виїзду інспектора на склад – від 240 грн.;
- проходження ветеринарного, карантинного, екологічного, санітарно-епідеміологічного контролю – від 120грн.
Ми працюємо професійно, маючи великий досвід, а також реалізуємо митне оформлення якісно і без помилок.

Розмитнення бойлерів і водонагрівальних систем в Україні


Наш ринок пропонує широкий асортимент водних нагрівачів різних видів і типів. В кожного бойлера свої особливості, як зручності розташування, так і надійність експлуатації. Купити бойлер можна за різною вартістю, залежно від поставлених завдань споживача. На ринку нашої країни є і такі бойлери і системи, які привозяться із за кордону.

Основна маса ринок заповнює, не вітчизняний виробник, а бренди країн Європи і СНД. Якщо Вам довелося замовити бойлер для води в іншій країні, врахуйте, що такий товар проходіть митний контроль, де окрім вартості бойлера, потрібно буде сплатити податок і інші витрати.

Якщо вирішувати самостійно питання з митницею, то необхідно буде згаяти немало часу і засобів, і кінцевого результату можна не добитися. Митно-брокерська контора «Інвекта», рада запропонувати повноцінний комплекс своїх митних послуг по розитненню товарів і вантажів.

Наша брокерська контора на ринку вже більше сімнадцяти років, і змогла розмитнити і виконати експорт/імпорт в безліч країн. Користуючись послугами митного брокера, Ви в першу чергу перестрахуєте себе від всіляких труднощів, які обов'язково виникнуть на митниці.

Митний брокер «Інвекта» бере на себе повністю всі обов'язки під ключ, і Вам не потрібно буде переживати, чи вийшло оформити документи або вирішити питання з виконавськими органами?! Співробітничавши з митним брокером «Інвекта», ви набуваєте надійного і відповідального партнера в ділових стосунках.          

Міндоходів обіцяє змінити силові методи боротьби з порушеннями в it-галузі на інтелектуальних

Міндоходов обіцяє змінити силові методи боротьби з порушеннями в it-галузі на інтелектуальних Міністр доходів і зборів Олександр Клименко відзначає завершення об'єднання Державної податкової служби і Державної митної служби в Міністерство доходів і зборів. Чиновник вважає, що сучасні iТ-технології повинні стати повсякденною практикою не лише для аудиторів, але і для слідчих і оперативних підрозділів міністерства.
«Відповідно до викликів часу, роботи в умовах нового кримінального процесуального кодексу, появою нових схем ухилення від оподаткування, у тому числі за рахунок інтернету-технологій і електронних систем, була проведена якісна реформа цього структурного підрозділу. Віднині головною зброєю управління фінансових розслідувань в боротьбі з податковими злочинами є не силові, а інтелектуальні методи, сучасні iТ-технології і аналіз», — відзначив Клименко.
Раніше співробітниками Міндоходов були вилучені сервера соціальної мережі «Вконтакте». Також податкова провела обшук в київському офісі платіжної системи Webmoney.

понедельник, 8 июля 2013 г.

Кожен товар, що ввозиться, на територію України, розмитнюється на митному контролі.

Підприємства, фірми, інтернети-магазини займаються зовнішньоекономічною діяльністю, частенько відлагоджують співпрацю і ставлять свою продукцію на конвеєр, щоб уникнути своєї некомпетентності і зайвих фінансових витрат. Якщо співробітничати з митним брокером, Ви в першу чергу позбавляєте себе від зайвого головного болю. Наприклад, завдяки митному брокерові «Інвекта», магазин побутової техніки «атлант» успішно розмитнює і продає холодильники і морозильники за доступними цінами. За довгі роки плідної роботи, митний контроль вже не здається перешкодою, для введення успішного бізнесу за межами своєї країни. Багато бізнесменів і підприємців, що займаються зовнішніми продажами в країнах Європи, беруть на себе обов'язки розмитнювати товар або вантаж. Як правило, більшість людей думають, що все досить просто і прозоро. Якщо Ви ніколи не стикалися з розмитненням вантажу або товару, краще не беріться, оскільки Вас може чекати безліч підводних каменів, про які можна не здогадуватися.
Які труднощі вас можуть чекати?
-    Якщо Ви займаєтеся продуктами харчування, тоді буде необхідність орендувати склад-холодильник для тимчасового зберігання продуктів;
-    Простій транспорту на митниці, а це зайві фінансові витрати;  
-    Підготовка документів: сертефікати відповідності, ліцензії, дозволи та ін;
-    Визначення ТНВЕД-коді товару; 
-    Правильне складання транспортно-товарних документів.

Якщо Ваші документи в порядку, і дотримані всі необхідні правила митного контролю органів, значить, Ви пройдете без проблем митний контроль.