понедельник, 14 июля 2014 г.

Ліцензійні холодильні склади під продовольство і тимчасове зберігання товарів, що швидко псуються.

З митними органами в Україні стикаються десятки, а то і сотні підприємців, що працюють в зоні зовнішньоекономічної діяльності. У країну завозять чималу кількість імпортних продуктів м'ясо, молочні, ковбаси і інше продовольство.
Основна проблема при оформленні таких вантажів – це тимчасове зберігання на холодильних складах. Зараз багато митних брокерів пропонують холодильні і морозильні камери, щоб продукти не зіпсувалися, оскільки процес растаможки може затягнутися.
Митно-брокерська кантора «Інвекта» пропонує комплексне вирішення подібних завдань. Ліцензійні холодильні склади під будь-які потреби і для будь-яких продуктів пропонує митний брокер. Доступна вартість і висока якість морозильників і холодильників, що підтримують різний температурний режим.
Окрім ліцензійних складів, митний брокер пропонує хороші умови при оформленні експорту і імпорту товарів і послуг. - Чому варто співробітничати з митним брокером Інвекта? Завдяки митному брокерові «Інвекта», Ви без проблем пройдете всі митні процедури. Будь-який митний брокер щільно сприяє з митними службами і знає всі підходи до завдань різної складності.
Зовнішньоекономічний бізнес легко налагодити, якщо з ним звертатися правильно і уміло. Ви в першу чергу не зможете вирішити завдання самостійно правильно і без проколів, які у свою чергу можуть спричинити фінансові і юридичні складнощі. Довірте всі свої завдання професійним співробітникам, які візьмуть на себе всю юридичну і фінансову відповідальність.

Комментариев нет:

Отправить комментарий