вторник, 18 марта 2014 г.

Херсонські любителі іноземного м'яса поповнили бюджет на 4 млн. гривень

Херсонські митники направили 4 млн. грн. додаткових засобів до держбюджету, повідомляють в Міндоходов області.  Серед товарів, по яких було донараховано митні платежі : їстівні плоди свіжі і сушені (цитрусові, інжир, родзинки, курага), м'ясо і риба морозиво, бойлери електричні і запчастини до них. 
Так, лише за два місяці поточного року, завдяки проведеним заходам державний бюджет додатково отримав 4,0 млн.грн . Це перевищує аналогічний показник минулого року на 2,3 %.
Довідка : У січні - лютому 2014 Херсонською митницею Міндоходов до державного бюджету направлено 194,1 млн. грн. . митних платежів . Це на 54,2 млн. грн. . перевищує об'єми вступів торішнього періоду.

Звідки в Криму взялися броньовані автомобілі «Тигр»?

З найперших днів конфлікту, на кадрах було виразно видно, що бійці самооборони Криму і броньовані ГАЗ-233014 «Тигр». На деяких машинах були номерні знаки РФ деяких військових підрозділів Росії. По словах Аксенова 50 одиниць даної техніки була куплена завдяки кримським бізнесменам. "У нас на сьогоднішній день є підприємці, кримчани, які вклали дуже пристойні засоби в закупівлю устаткування, — приводить ІТАР-ТАРС слова Сергія Аксенова. — Ми купили більше 50 цих "Тигрів". За його словами, нічого такого тут немає, оскільки зараз загони самооборони Криму отримують зброю і форму. Що б спростувати даний факт, із слів Путіна, дану модель купити не можна у вільному ринку армійську модель «Тигр».
Населення може придбати лише, як називають «Демо або полегшена» версія без броні. Вже і так очевидно, що Російська техніка лише підсилює свою присутність в Криму.