вторник, 15 октября 2013 г.

Митне оформлення

В наші дні все більше процвітає дрібний бізнес – і це дуже добре! Як не дивно, а найбільш активними платниками податків є саме невеликі фірми, які борються з реаліями сучасного світу, економічними проблемами і політичними неладами, аби здійснити свої задумки.
Останнім часом все більше набирає зворотів такий вигляд бізнесу, як експорт різних товарів з Китаю. І, хоч з китайськими речами з якістю негативні асоціації, варто розуміти реалії. А вони такі, що саме там, в Піднебесній, робляться практично всі товари. 
І остання тенденція – робити їх якісно. Звичайно ж, навряд чи вийде порівнювати по цьому показнику те, що зроблене в Германії, наприклад і в Азії. Але і ціна незрівняно різниться. Тому багато хто створює інтернет-магазини або навіть групи в соц.мережах, через які продають ці товари. І тут виникають багато «підводних каменів».
Наприклад, розмитнення вантажів. Відразу варто дати раду всім початкуючим підприємцям, що вибрали саме цей вигляд бізнесу: користуйтеся послугами брокерів, особливо спочатку!
Є дуже багато тонкощів, і щоб знати їх потрібний час – багато часу і досвід. Інакше можна втратити досить велику суму грошей, а то і позбутися всього товару. Купувати сировину з Китаю зазвичай обходиться набагато вигіднішим, ніж замовляти його через диллерів в рідній країні.
Наприклад, та ж світлова вивіска коштуватиме в рази дешевше. Але, знову ж таки, при правильному проходженні митниці. Шукайте перевіреного брокера, який надає гарантії, а також дає корисні поради, не намагаючись приховати хід процесу оформлення документів. Економте без втрат!

Комментариев нет:

Отправить комментарий