четверг, 27 февраля 2014 г.

ЗАКАРПАТТЯ ПІДСИЛЮЄ РЕЖИМ ПРОПУСКУ ЧЕРЕЗ ДЕРЖАВНИЙ КОРДОН.

Для того, щоб запобігти незаконному вивозу з України коштовних товарів, вантажів, культурних цінностей і іншого важливого майна. По вказівці прокуратури на Закарпатті посилений контроль пропуску.
Обласна прокуратура прийняла рішення  про ситуацію існуванні загрози незаконного вивозу різних цінностей з території України.  Так само варто відзначити, що посилений контроль по ввезенню і вивозу валюти і коштовних банківських металів, через кордон України без необхідних ліцензій.
При оформленні документації, товарів, вантажів бажано звертатися до фахівців, а саме до митних брокерів. Митний брокер «Інвекта» надає повноцінний комплекс послуг в Києві.
Ми співробітничаємо з багатьма як дрібними, так і крупними підприємствами і організаціями. Наприклад, в 2013 році, Інвекта виконувала митне оформлення імпорту компанії «Nastolnye nabory».
Це крупний постачальник канцелярії в Росії. Настільний набір для керівника, письмові набори, набори з дерева і інші товари пропонує постачальник «Nastolnye nabory». Наша мета максимально допомогти всім підприємцям зовнішньоекономічної діяльності, які потребують нашої допомоги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий