вторник, 25 июня 2013 г.

Оренда холодильних складів для зберігання м'яса, риби і інших продуктів.

Склад холодильник
    При проходженні митного контролю, ввозяться на територію України і продукти, що мають свій термін придатності, так звані швидкопсуючі продукти харчування. Такі товари можуть бути на тимчасовому зберіганні митного контролю на холодильних складах при відповідній температурі. Склад тимчасового зберігання товарів може бути як відкритого, так і закритого типу. Прийнято розрізняти і поділяти на типи відкритого і закритого. Відкритий тип, має вигляд холодильного складу і призначається для збереження товарів для будь-яких приватних осіб. 
   Склад холодильник закритого зразка призначається лише для осіб (власників) даного складського приміщення для збереження власних товарів. У певних зонах діяльності митних служб, надаються склади (морозильні/холодилні камери, резервуари, ін.приміщення) для експлуатації і тимчасового зберігання товарів. Згідно з визначеннями митного кодексу України, при введенні певного виду діяльності або бізнесу, обов'язково сповіщати центральний орган держави, який забезпечує здійснення гос. політики у сфері митної справи.
    Встановлений термін зберігання товарів під керівництвом митної служби, складає 90 днів. Якщо Ваші товари псуються набагато швидше, це означає, що вони можуть перебувати на складі тимчасового зберігання на термін обмеженої межі терміну того або іншого товару, але не більше ніж тридцять календарних днів. Якщо митний орган відмовляє в продовженні тимчасового вмісту товару, в будь-якій формі (письмовою, усною), митний орган зобов'язаний повідомити власника товару.
    Перш, ніж закінчиться вищезгаданий термін тимчасового вмісту товарів, мають бути присутніми наступні документи:
- Власник товару повинен задекларувати потрібний режим, або - Уповноважена особа або власник товару, повинен передати митному органу на зберігання і розпорядження, згідно з кодексом митниці України.
-  Товар відправиться на контроль в інші митні органи, для наступного митного оформлення
- Вивіз за межу країни і митної території. У випадку, якщо товари, які зберігаються на тимчасовому утриманні і задекларувались митним органом, і кілька разів була відмова на продовження збереження товару, згідно законодавства митної служби, то такі товари підлягають на передачу власнику в обов'язковому порядку на склад митного органу.
    Митниця визначає терміни для вивозу із складу товарів, оперуючи можливостями і засобами для транспортного перевезення дянних вантажів, а так само розвантажувально-вантажної техніки.
    За допомогою уніфікованого документа формою (єдиний документ), виконується розміщення товарів під контролем митної служби установленням центральним органом гос. власті, який може забезпечувати формування, а так само виконання державної політики в області фінансів.
   Як вже згадувалося вищим, на складських приміщеннях можуть зберігаться абсолютно любі товари. Так само, є список товарів, які відносяться до розряду небезпечних товарів, які можуть заподіяти шкоди іншим зберігаючим товарам. Дані товари, як правило вимагають інших вимог для зберігання.  
   Товари, що мають короткий свій термін, забороняються зберігати на складах тимчасового утримання, якщо наближається термін придатності товару.

Комментариев нет:

Отправить комментарий