среда, 26 июня 2013 г.

Оренда холодильного складу.

Наша компанія надає для вас повний спектр робочих площ, які включають холодильні і морозильні склади, а також цех по переробці і обробленню м'яса, які оснащені по критеріях всіх міжнародних стандартів і використання нового високоякісного устаткування. Співпрацюючи з нами, ви оціните обов'язково високий рівень всіх послуг, що надаються нами.
Ми піклуємося про наших клієнтів і надаємо всі потрібні і вигідні умови по оренді морозильних і холодильних складів. За час нашої роботи, ми придбали статус надійної компанії, а також бездоганну репутацію. Головним нашим завданням є, забезпечення хорошого і високого рівня сервісу до всіх наших клієнтів-орендарів.
Ми надаємо такі послуги як:
- холодильні склади з температурним інтервалом, 0.+3 З;
- холодильні склади глибокого заморожування (t-18..-25 З), вони призначені для тривалого зберігання продуктів харчування;
- оренда сухих складів.
Ми знаємо і виконуємо такі умови як:
- дослідження стану збереження продуктів в холодильних складах;
- правильний вміст зберігання товарів;
- регулювання температурних режимів для кращого зберігання продукту. Ми надаємо вам холодильні склади в оренду зі всіма складськими послугами і повним обслуговуванням. Оренда складу з холодильним устаткуванням.
Наші холодильні склади оснащені таким устаткуванням:
- склади обладнані камерами відео-спостереження;
- ультразвукова система захисту від гризунів;
- стелажі, які передбачені, для розміщення звичайних піддонів, європіддонів і дерев'яних піддонів;
- склади мають також систему пожарооповещенія і пожежогасіння;
- за допомогою високоякісного устаткування, виробляється контроль температурного режиму і системою вентиляції.
Ми працюємо цілодобово і проводимо обслуговування без святкових днів і вихідних. Все технічне обслуговування проводиться і проходить по всіх європейських нормах і стандартах. Щоб взнати, як можна орендувати холодильні склади, ви можете звернутися в наш логістичний центр.


Комментариев нет:

Отправить комментарий