среда, 26 июня 2013 г.

Митний ліцензійний склад.

Вантажі і товари зберігаються на ліцензійному ськладі без обкладення мітніх податків. Митний ліцензійний склад надає послуги в транспортуванні, підготовці товарів до продаж, для забезпечення їх зберігання і ці операції не змінюють їх класифікацію. Вантажі і товари оглядаються клієнтами імпортера.
Ми надаємо такі послуги як:
- здобуття ліцензії на ввезення, а також інших дозволів державних органів;
- здобуття сертифікатів;
- здобуття сертифікатів на продукти харчування;
- допомога в зберіганні товарів, які ввезені на територію України, а також консалдінгових легкових автомобілів.
Митний ліцензійний склад, є митним режимом, і товари, які ввозяться на митну територію України, зберігаються під митним контролем. І оформлення, які проводяться митними органами України до вивозу за межі території країни. Митний ліцензійний склад буває двох типів – це закритий або відкритий.
- Відкритий тип використовується для зберігання товарів будь-яких осіб;
- Закритий тип використовується для зберігання товарів, які належать власникові.
Які вимоги існують для митного ліцензійного складу?
- устаткування посадових і робочих місць, які здійснюють митний контроль;
- наявність протипожежної сигналізації, охороною виведених на пульт організації;
- устаткування з внутрішньої сторони вікон металевими гратами;
- система відеоспостереження, згідно зі всіма вимогами Госстамслужби;
- наявність матеріально-технічного устаткування – це транспортні засоби, навантажувально-розвантажувальні роботи, засоби зв'язку, меблі, оргтехніка, а також облік і контроль для складів, які призначені для зберігання товарів.
Холодильний склад.
Холодильний склад – це складська споруда, яка надає для розподілу продуктів від постачальника до підприємця. Холодильний склад забезпечує всі необхідні, потрібні умови для зберігання необхідних продуктів і підтримує температуру в потрібному відповідному, заданому режимі. Існують склади низькотемпературні і середньотемпературні.
Середньотемпературні склади мають фундамент, який оснащений електрообігрівачем. Низькотемпературні склади мають фундамент, що продувається. Усередині холодильних складів відсутні металеві конструкції, і каркас, який ззовні, завжди зовнішнього виконання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий