вторник, 26 ноября 2013 г.

Стали відомі подробиці про кримських махінаторів на суму в 20 мільйонів.

По загадкових обставинах конфіськат, на суму понад двадцять мільйонів гривень кудись пропав. Даний факт повідомила прес-служба Кримської митниці.
У відомстві відзначили, за рішенням суду товари, що вилучаються, передавали у відповідні органи для транспортування на склади. Товари накопичувалися за усі 2009 – 2012 роки. Дані організації згідно із законом повинні нести відповідальність за цілісність і збереження товарів.
Цікавим і загадковим фактом залишається так само і зникнення яхти «Вікторії» з Ялтинській затокі. За оцінкою експертів, дане судно коштує більш ніж семи мільйонів гривень.
По матеріалах договору і висновку, видно, що відбулась передача судна від митниці до порту Ялти. З цього року продовжуються судові розгляди між Ялтинським портом і митницею.
Прокуратура Криму провела ряд перевірок по дотриманню і порушенню правил митних правил. Прийшовши до відповідних висновків, було заведено три кримінальних поділа. Як було раніше сказано, недостача різного майна склала більше 20 млн. гривень.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий