воскресенье, 10 ноября 2013 г.

Митно-брокерські послуги від Інвекти

  Контора «Інвекта» надає допомогу в перевезенні товару за кордон. Часто трапляється так, що цей процес затягується, а це може привести до того, що буде знятий штраф або буде конфіскований товар, а можливо винуватець буде арештований. 

  Процедура розмитнення триває досить довгий час, витрачається дуже багато сил. Необхідно мати хороші знання того, як правильно оформляти документи. Щоб спростити весь цей складний процес Вам потрібно просто звернутися до допомоги фахівців. Саме вони зможуть не лише підготувати документацію, але і оформити дозвіл державних органів. У «Інвекта» зібрана команда фахівців, які мають величезний досвід роботи. Наявність грунтовної матеріальної бази (ліцензійні склади і холодильники) відкриває безліч можливостей для споживачів.
Особливості прийому товару з Росії полягає в тому, що його оформлення буде розділено на декілька стадій. Кожну з них необхідно зробити. 
  1. По-перше, потрібно  реєструватися і здійснити перевірку декларацій на продукцію. 
  2. По-друге, потрібно провести процедуру визначення коди продукції. І по-третє, потрібно встановити митну ціну продукції.

Коли всі ці стадії зроблені можна проходіть сам митний контроль. Цей контроль необхідно зробити не лише над товаром, але і над транспортом, на якому продукція була перевезена. Як проходить процес розмитнення товарів з інших країн, Ви можете прочитати на нашому регіональному сайті сайті customs-invecta.com.

Якщо у Вас виникли будь-які запитання, телефонуйте:
Офіс у Києві:
(044) 362-60-69
(044) 500-20-47(48)
Таможньо-митний склад:
(044) 455-22-99
(044) 206-68-08
Завжди будемо раді допомогти Вам і Вашим друзям!

Комментариев нет:

Отправить комментарий