пятница, 22 ноября 2013 г.

Митні склади для збереження швидкозіпсованих товарів.

Митний склад – це склад, де зберігаються товари, які ввезені із закордону, але знаходяться ще під контролем митниці. Впродовж періоду зберігання на такому складі за товари не знімаються податки.
Також і продукція, яка буде вивезена з України, і вже пройшла процес оформлення документації може зберігатися на ліцензійному складі до тих пір, поки не будуть вивезені з країни.
Тепер і в Києві є такий ліцензійний склад. На цьому складі можна не лише зберігати товари, але і переупаковувати, сортувати товар. Це спеціальне приміщення, де надають послуги з оформлення товарів на митниці.
На ліцензійному складі працюють люди, які мають великий досвід роботи, відповідальність і оперативність. Всі ці якості дуже важливі для роботи в цій галузі. Грунтуючись на законодавстві України, продукція, яка ввезена до України, зберігається на такому складі не більше трьох років. Господар товару в цей період платить власникові складу лише за те, що орендує приміщення. Для тих, хто вивозить товари з України необхідно знати, що зберігається, яка продукція на складі може тривати не більше трьох місяців.
Існує функція, яка збереже і не дасть зіпсуватися Вашим продуктам. Адже ми маємо холодильні склади, які оснащені спеціальним устаткуванням і спеціалізованим приміщенням для тих продуктів, які швидко псуються. Такий холодильник-склад – один склад такого типа в Києві.
Також у нас є окремі холодильники-склади для зберігання м'яса, риби. Саме у таких складах-холодильниках товари зможуть довше залишатися свіжими і придатними для вживання і перевезення. Кожен спеціальний склад має особливі умови зберігання, які підходять лише для цієї продукції.

Комментариев нет:

Отправить комментарий