вторник, 19 ноября 2013 г.

У ДАІ розповіли, які авто більш всього люблять викрадачі

Державтоінспекція Києва озвучила статистику угонів авто за 10 місяців 2013 року. За даними міліції, в Києві було зареєстровано 479 автомобільних угонів, 120 з них вдалося розкрити. Найпопулярнішими серед зловмисників стали російські Вази, 134 власники залишилися ні з чим. Далі слідують автомобілі Toyota - викрадено 31 автомобіль, також злодії не залишили без уваги Lexus і Daewoo.

Найчастіше автомобільні угони здійснювалися на проспекті Маяковського, що на Троєщині, на вул. Заболотного, Григоренко, Ревуцького, а також на бульварі Лепсе. ДАІ рекомендує залишати автомобілі на парковках, що охороняються, або в гаражних кооперативах. Якщо автомобіль ночує під вікнами, рекомендується оснастити його сучасними і якісними противоугонними засобами, залишати його в освітленому місці і прибирати з салону коштовні речі.

Українські і російські інспектори ДАІ домовилися співробітничати у сфері розшуку викрадених автомобілів. Розкривати злочини, пов'язані з угонами, торгівлею людьми і нелегальною міграцією будуть інспектори (УГИБДД) по Брянській області. 

Сторони підписали план співпраці на прикордонних територіях, до загальних дій будуть підключені представники митниці і пограничної служби двох країн.

Комментариев нет:

Отправить комментарий