вторник, 3 сентября 2013 г.

Розмитнення спец техніки

Якщо у вас організація із спеціальною технікою, будь то снігоприбиральна техніка, трактори, тягачі, вантажопідйомна техніка, бульдозери, та iн, означає рано чи пізно її потрібно оновлювати. Як правило, відрізняються своєю надійністю і міцністю техніка європейського або західного виробництва. Сільськогосподарська техніка давно має попит у агрономів. 

Німецькі комбайни давно працюють на просторах нашої батьківщини і добре виконують поставлені завдання. Багато компаній звертаються до західних і європейських партнерів на постачання до України спеціальної техніки. Можна техніку брати в оренду, але всім відомо які ціни на оренду спец техніки. Будь-яка техніка, що ввозиться на територію країни підлягає розмитненню. Даний процес не такий простий як при розмитненнi легкових автомобілів. 

Одна з причин затримок при розмитненнi – це погана можливість прочитування серійних номерів з транспорту. Якщо рахувати код (або його зовсім може не бути), митна служба посилає запит заводу виробникові на здобуття цього коду. Звичайно ж, затрачається і час і гроші. Якщо покупка здійснюється в б.у стані, потрібно враховувати вік техніки. Техніка, яка до п'ятирічного віку, як правило без проблем проходить митний контроль, з мінімальними зборами. Великі платежі доведеться виділити для старішої техніки. Таку техніку, як правило, стараються підприємці не завозити в країну, оскільки це економічно не вигідно.

Найважливіший чинник, який варто врахувати, – це вміти розбиратися на усій митній тяганині. Якщо Ви не володієте відповідними знаннями, краще віддати таке завдання професіоналам своєї справи. Перевага митного брокера в тому, що люди щодня працюють з такими завданнями, і на 100% Ваше питання зробиться. Складність в рішенні полягає в безлічі аспектів – наприклад оформлення вантажу на експорт/імпорт, процес розмитнення, правильність заповнення декларації, домовленості з відповідними інстанціями і органами і багато чого іншого.

Митно-брокерська контора «Інвекта», допоможе вирішити абсолютно всі завдання пов'язані з розщмитненням будь-якої техніки або вантажу. Довіртесь професіоналам, щоб з экономити сили i засоби.

Комментариев нет:

Отправить комментарий