пятница, 27 сентября 2013 г.

Торгівельна війна свинями

Здається, що довгожданий спокій чекає митні стосунки Росії і України ще не скоро. Остання новина «з фронту» - Україна закрила транспортний рух в місцевих пропускних пунктах з Росії і Білорусі. А причина всьому – африканська свиняча чума. Нелогічність цього рішення в тому, що названі країни практично не є постачальниками свинини до України.
Для того, щоб проїхати, потрібно використовувати міжнародні пункти пропуску. Якщо враховувати, що на російсько-українському кордоні таких пунктів 28, а на білоруській – лише 10, то не уникнути затримок транспорту і великих черг. Нагадаємо, що ще раніше, в серпні було заборонено ввезення білоруських виробів з м'яса, знову ж таки, для запобігання такому зараженню. Примітно, що імпорт м'ясних виробів до України навіть не відмічений в звітах Державної служби статистики.
Під час торгівельної війни очевидно, що дані заходи – це відповідь на заяву Дмитра Медведева про посилювання умов для митних перевезень з України унаслідок того, що вона вступає в Асоціацію з Європейським Союзом. За словами офіційних осіб, все залежатиме лише від дій Росії, а точніше «від результативності заходів, що приймаються Російською Федерацією», - заявив Олександр Вержіховський, директор департаменту ветеринарної медицини Державної фітосанітарної служби.
Звичайно, за версією чиновника йдеться про заходах відносно боротьби із загадковим захворюванням. Таке зараження потенційно може принести величезну шкоду всій сфері агропромислового комплексу України. Потрібно відмітити, що Медведев пообіцяв не лише зменшення свобод, що існують на сьогоднішній день по відношенню в Україні, а і посилювання в порівнянні з іншими країнами.

1 комментарий:

  1. «Бенджамін Бріель Лі був дуже професіональним у всі часи, не відволікаючи мене від усього, що відбувається, якщо у мене були якісь запитання, він завжди був у відповіді. Це була моя перша покупка житла, я мало знав про процес позики, він дуже легко зрозумів речі, щодо яких у мене виникли запитання. Мені дуже сподобалось працювати з ним ».
    Це кредитний офіцер, який працює з групою інвесторів, які готові фінансувати будь-який проект або позичити вам будь-яку суму з дуже низькими відсотками.
    Зв’яжіться з Бенджаміном Бріелем Лі електронною поштою: 247officedept@gmail.com Whats-App Номер: + 1-989-394-3740.

    ОтветитьУдалить