понедельник, 22 июля 2013 г.

За допомогою конфіската, державний бюджет України поповнився на 54 млн гривень

   Міністерство зборів і доходів України на початку 2013 року поповнили державну казну на 53,8 мільйонів гривень, за допомогою реалізованого конфіськата різного майна на митниці. Ці дані офіційно повідомила держслужба міндоходов.
Було відмічено, що отримані гроші у декілька разів перевищують такий же показник минулого року.
Близько 42 млн грн. з переведених грошей - це дорогоцінні метали (цінності) і валюта. 8,5 мільйонів гривень — це поповнення було отримане, завдяки реалізаціям різного майна, 2 мільйони грн. — це приходи від реалізації продуктів з обмеженим терміном придатності, володар якого за своїм товаром не повернувся, і 1,3 мільйона гривень — це приходи від майна (його реалізації), шляхом відмови на користь держави.
З лютого місяця в Україні здійснюється спеціальна операція під кодовою назвою «Держкордон-2013», мета програми, підсилити заходи по боротьбі з корупцією держслужбовців, які порушують митний кодекс і правила, а так само вірогідність до заниження вартості товарів. Спеціальні люди даної служби займаються перевіркою правильності митного оформлення вантажів і товарів в робочих ділянках митних органів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий