вторник, 9 июля 2013 г.

Міндоходів обіцяє змінити силові методи боротьби з порушеннями в it-галузі на інтелектуальних

Міндоходов обіцяє змінити силові методи боротьби з порушеннями в it-галузі на інтелектуальних Міністр доходів і зборів Олександр Клименко відзначає завершення об'єднання Державної податкової служби і Державної митної служби в Міністерство доходів і зборів. Чиновник вважає, що сучасні iТ-технології повинні стати повсякденною практикою не лише для аудиторів, але і для слідчих і оперативних підрозділів міністерства.
«Відповідно до викликів часу, роботи в умовах нового кримінального процесуального кодексу, появою нових схем ухилення від оподаткування, у тому числі за рахунок інтернету-технологій і електронних систем, була проведена якісна реформа цього структурного підрозділу. Віднині головною зброєю управління фінансових розслідувань в боротьбі з податковими злочинами є не силові, а інтелектуальні методи, сучасні iТ-технології і аналіз», — відзначив Клименко.
Раніше співробітниками Міндоходов були вилучені сервера соціальної мережі «Вконтакте». Також податкова провела обшук в київському офісі платіжної системи Webmoney.

Комментариев нет:

Отправить комментарий