среда, 3 июля 2013 г.

Розмитнення дерев'яної продукції в Україні

Якщо на митному посту бажаєте без труднощів пройті митний контроль, ми рекомендуємо звернутися до фахівців. Митний брокер без проблем зможе узяти на себе всю відповідальність по оформленню і розмитненню різних товарів: рослин, дерев, дерев'яної продукції, паркетної масивної дошки, меблів і ін. Регламентується певний ряд угод митного союзу по питаннях санітарних норм, карантинних запобіжних засобів. 
Основна мета обережності, це захист територіальності і імпорту вантажів, що ввозяться, на територію країни. Такі заходи були прийняті для максимального захисту від проникнення хвороб і вірусних інфекцій.
Виконуючи вантажоперевезення таких товарів в країну, Ви вірогідно усього зіткнетеся з низкою труднощів при оформленні переліку документів і вирішенні усіляких питань з санітарно-епідеміологічними службами і іншими органами нагляду. Завдяки послугам митного брокера, Ви звільните себе в першу чергу від майбутнього головного болю і силу-силенну згаяного часу на митному посту, а це може спричинити низку проблем (простій вантажу, зірвані терміни постачання товару і ін.).
Завжди прагніть звертатися до тямущих фахівців, які зможуть допомогти і вирішити всі ваші питання по очищенню і розмитненню вантажу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий