понедельник, 22 июля 2013 г.

Незалежний аудиторський контроль необхідний сучасним компаніям.

Поняття «Аудит» можна розділити на зовнішній, і внутрішній, за ініціативою і в обов'язковому порядку. Багато компаній вдаються до аудиторських послуг, для них важливий незалежний погляд з боку. Аудиторські компанії виконують і надають усіляку допомогу організаціям, фірмам, підприємствам, заводам, і іншим структурам і закладам з документообігом, численнями податків, звітами. Дані операції і допомога, як правило, виявляється при зовнішньому аудиті.
Внутрішній аудит – це практично ті ж операції, що лише виконуються власними силами компаній. Основний принцип внутрішнього аудиту – це захист засновницьких інтересів, керівних осіб, інвесторів, а так само їх клієнтів. Досягається така методика, завдяки виконанню співробітниками контори законодавства, норм. актів, і необхідних стандартів проф. діяльності. Це приводить до мінімізації рисок діяльності даної організації. У середніх і дрібноструктурних організаціях може фізично і не бути власних аудиторів. У такому разі, щоб провести аудит внутрішній, дане завдання можна доручити аудиторській спеціалізованій фірмі на договірних підставах.
Обов'язковий аудит компанії – це принципово і обов'язковий щорічний етап заходів. Виконуються перевірки бух. звітностей, фінансових звітностей організації. Ці обов'язкові аудити можуть проводити, лише аудит компанії, з метою достовірності офіційних даних бух. звітності підприємства або організацій. Виконується обов'язкова аудиторська перевірка у випадку, якщо будуть постанови законодавчих актів. 
Ініціативний аудит – це, іншими словами самовільний аудит, він, як правило, проводиться по обопільному вирішенню начальства тієї або іншої організації. Процес направлений на виявлення недоліків у веденні бух. обліку, податкових платежів, звітності, аналіз внутрішнього стану господарства фірми, а так само виявляється необхідна допомога в правильній організації звіту і обліку.
Варто відзначити, що митно-брокерська контора «Інвекта» за свої роки роботи, так само удавалася до послуг незалежних експертів (аудиторських компаній), щоб зробити робочий процес правильнішим і продуктивнішим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий