среда, 3 июля 2013 г.

Розмитнення медичного устаткування

Митний брокер «Інвекта» займається провідними постачаннями різного устаткування, у тому числі і медичного. Якщо Ви власник приватної клініки, або зубної лабораторії, тоді ми надамо для Вас повний спектр послуг з очищення і розмитнення товарів. Багато медичних установ отримують для себе велику кількість техніки зарубіжного виробництва. Наше завдання – це професійний підхід до вашого питання в індивідуальній формі, ми так само допоможемо вирішити всі етапи митного контролю, починаючи від перевірок продавця, оплати, доставки, оформлення, страхування, сертифікації, медичної реєстрації, оформлення дозвільних документів і оформлення устаткування на митниці.
Наша контора надає співпрацю і в рамках інших питань, таких як розмитнення, очищення медичного вантажу, доставка додаткових комплектуючих і запчастин.
У приклад, ми приведемо нашого партнера – зуботехнічна лабораторія ЛАБ32, яка впродовж п'яти років плідно з нами співпрацює по розмитненню зуботехнічних матеріалів (прес кераміка, безметалова кераміка, кераміка на оксиді цирконію, керамічні вініри та ін.).
Переваги, чому Вам краще розмитнювать медичне устаткування у митного брокера «Інвекта»:
-    - Оперативність процесу. У гранично швидкі терміни виконується растаможка, оформлення, і інші необхідні дії.
-  - Якість обслуговування. Високий рівень професійних навиків, майже з двадцятирічним досвідом, підвищує рівень довіри для наших клієнтів.
- Цінова політика. Доступні ціни на всі види послуг, з наданням холодильних складів і інших складських приміщень для тимчасового зберігання бистропортящихся продуктів і товарів. 

Вибирайте професійних партнерів для зовнішньоекономічного бізнесу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий