вторник, 9 июля 2013 г.

Розмитнення бойлерів і водонагрівальних систем в Україні


Наш ринок пропонує широкий асортимент водних нагрівачів різних видів і типів. В кожного бойлера свої особливості, як зручності розташування, так і надійність експлуатації. Купити бойлер можна за різною вартістю, залежно від поставлених завдань споживача. На ринку нашої країни є і такі бойлери і системи, які привозяться із за кордону.

Основна маса ринок заповнює, не вітчизняний виробник, а бренди країн Європи і СНД. Якщо Вам довелося замовити бойлер для води в іншій країні, врахуйте, що такий товар проходіть митний контроль, де окрім вартості бойлера, потрібно буде сплатити податок і інші витрати.

Якщо вирішувати самостійно питання з митницею, то необхідно буде згаяти немало часу і засобів, і кінцевого результату можна не добитися. Митно-брокерська контора «Інвекта», рада запропонувати повноцінний комплекс своїх митних послуг по розитненню товарів і вантажів.

Наша брокерська контора на ринку вже більше сімнадцяти років, і змогла розмитнити і виконати експорт/імпорт в безліч країн. Користуючись послугами митного брокера, Ви в першу чергу перестрахуєте себе від всіляких труднощів, які обов'язково виникнуть на митниці.

Митний брокер «Інвекта» бере на себе повністю всі обов'язки під ключ, і Вам не потрібно буде переживати, чи вийшло оформити документи або вирішити питання з виконавськими органами?! Співробітничавши з митним брокером «Інвекта», ви набуваєте надійного і відповідального партнера в ділових стосунках.          

Комментариев нет:

Отправить комментарий