понедельник, 1 июля 2013 г.

Розмитнення Європейського одягу.

   Сучасний ринок одягу має чималий вибір брендових моделей від Європейських виробників. Подібним видом діяльності займається велика частина бізнесменів і підприємців. Розмитнення європейського одягу в сучасному бізнесі грає не останню роль. Для того, щоб розмитнити одяг з Європи, Вам потрібно буде мати не маленьку кількість документів, оскільки процедура вельми тривала і проблемна.   
Перелік документів які Вам згодяться в процесі растаможки одягу:
- Сертефікати відповідності і якості
- Вам необхідно сплатити митне оформлення 
- Висновок від санітарно-епідеміологічної служби
- Сплатити податок доб. вартість. 
- І можливо перелік інших додаткових документів, якщо буде потрібно. 
   До кожного розмитнення товарів, застосовується індивідуальний підхід. В першу чергу, потрібно володіти професійними навиками і знаннями в питаннях процедури розмитнення. Як правило, не один підприємець, що займається зовнішньоекономічною діяльністю, не володіє професійними знаннями. 
   У даній ситуації краще всього, необхідно звернутись до професійних фахівців, які дадуть якісну консультацію і допоможуть в найкоротші терміни розмитнити Ваш товар і заощадити засоби. Ми працюємо з великою кількістю замовників по розмитненню товарів і вантажів в різних сферах діяльності. Найактивнішим клієнтом, який користується нашими послугами по розмитненню одягу в Україні, – це інтернет магазин одягу Nyfashion.com.ua.
   Якщо Ваш бізнес набрав чималих оборотів, необхідно обміркувати розвиток бізнесу. Треба виходити на постачання своєї продукції за кордон. Ми раді запропонувати Вам свої професійні послуги! Митно-брокерська контора «Інвекта» працює більше 17 років на ринку митних послуг. Ми піклуємося про кожного з наших клієнтів, щоб Вам було максимально комфортно з нами співпрацювати.     

Комментариев нет:

Отправить комментарий