четверг, 4 июля 2013 г.

Холодильні склади

Холодильні склади зберігають продукцію, яка вимагає пониження температури. Склади глибокого заморожування, є джерелами вжитку енергії. Це дуже важливо при складуванні вантажів, а також вивантаженні заморожених продуктів із складу.
Модулі, які необхідні для холодильних складів:
- конструкція будівлі;
- організація і проектування виробничих процесів;
- зміни і регулювання температурних режимів;
- розташування і планерування систем кондиціонування;
- програмне забезпечення;
- розробка концепції комісування.
Ми пропонуємо автоматичні склади глибокого заморожування. 
Холодильники розділяються на таких типів: розподільні (оптової торгівлі), виробничі і торгівельні (у ресторанах і магазинах). Холодильники повинні мати низькі температури, мають бути стійкими, міцними, також повинні мати високу вологість, бути вогнестійкими і довговічними. 
Ми пропонуємо такі послуги як:
- зберігання продукції;
- надання в оренду холодильних камер;
- складська обробка продукції;
- надання в оренду офісних приміщень;
- побутові приміщення для складського персоналу;
- навантажувально-розвантажувальні роботи.
Зняти холодильний склад: 
Ми надаємо послуги оренди холодильних складівдля зберігання товарів, продуктів живлення, які вимагають відповідного температурного режиму від 0 до -25 градусів С. 
В складах можна зберігати такі продукти як: рибні, овочеві, м'ясні і багато інших видів продуктів. А також можна зберігати продукти живлення, які вимагають глибшого заморожування. Ми маємо сучасні  холодильні устаткування, завдяки яким, навіть в найжаркіші періоди, забезпечується дотримання заданого температурного режиму. Холодильні камери мають величезні площі, які вимірюються сотнями квадратних метрів, а температура, яка підтримується, складає до -25 градусів. Наші склади розташовані на території, де мають зручний під'їзд для машин, також ці склади цілодобово охраняєми. 
У послуги входять навантажувально-розвантажувальні роботи. На території складів ми маємо підвальні приміщення для зберігання різних продуктів харчування такі як: консервації, ковбасно-м'ясні вироби, фрукти, овочі. Ці приміщення підтримують режим  від 0 до +10 градусів С. Наша компанія готова запропонувати вам вигідні для вас ціни і нашу співпрацю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий