понедельник, 8 июля 2013 г.

Розмитнення і сертифікація медичного устаткування для приватної клініки.

   У двадцять першому столітті, збільшується тенденція відкриттів приватних медичних установ, приватних шкіл, дитячих садків, підприємств, заводів. Якщо це нова приватна поліграфія, то потрібні для неї нові якісні верстати, тому потрібно купити у виробників партію таких верстатів.
   Гарне устаткування випускає частіше усього Германія для таких цілей. Різні підприємства прагнуть купити своє устаткування у постачальників європейських країн. Така тенденція була завжди присутня за часів незалежності країни. Якщо розглядати приватні клініки та інші мед установи, то закупівля виконується також в Європі, а інколи везуть із за-океану. Коли вантаж приходить в порт або завозиться іншим виглядом транспорту, з'являється необхідність у розмитненні. 
   Щоб, розмитнити будь-який вантаж, потрібно знати і розуміти, як це правильно зробити. Якщо у Вас недостатньо знань в цій темі, краще звернетеся до фахівців за доступну ціну, вони Вам зроблять, як мовиться: «Послуга повністю під ключ». Митно-брокерська контора «Інвекта» зможе розмитнити і сертифікувати будь-яке медичне устаткування під ключ.   
   Всі документальні і паперові роботи, домовленість в державних органах влади, і інші моменти з митницею ми допоможемо реалізувати. Ми маємо великий досвід по розмитненню мед. устаткування. Нам доводилося розмитнювать грузи для клініки «Етолор», яка надає послуги лора в Києві. У нас серйозний підхід до кожного нашого клієнта, ми ретельно вивчаємо Вашу ситуацію індивідуально і приймаємо відповідне рішення, в наданні кваліфікованої допомоги. 
   Наші дослідні митні брокери працюють на ринку нашої держави близько двадцяти років, і ми точно знаємо, як вирішити Ваше питання! Митний брокер «Інвекта» - це надійний партнер, який на 100% виконає поставлене завдання!

Комментариев нет:

Отправить комментарий