пятница, 19 июля 2013 г.

Митне очищення вантажів.

Наша компанія надає вам такі послуги:
- митне очищення вантажу;
- послуги митного брокера;
- декларування всіх видів вантажів: залізничним, автомобільним, морським транспортом;
- консультації за митним законодавством України;
- акредитація суб'єктів ВЕД;
- перегляд тарифного і нетарифного регулювання;
- перегляд товарної номенклатури;
- повний розрахунок всіх митних платежів з формуванням митної вартості.
Митне очищення автомобіля.
Розмитнення автомобіля повинно пройти після перетину кордону. Для проходження митного очищення автомобіля, необхідний повний пакет документів, і самостійно пройті всі процедури буде дуже важко. Тому розмитнення автомобіля, краще доручити кваліфікованим фахівцям, які знають свою роботу в цій сфері діяльності. Наші митні брокери, мають багатий досвід, знання, і в короткі терміни оформлять всі необхідні документи. Проведуть процедуру розмитнення автомобіля якісно, грамотно і швидко.
Вартість митного очищення.
Вартість митного очищення складається з багатьох параметрів. Визначається вартість з ціни, яка вказана в контракті, а також підтверджується документами фінансового характеру (рахунки, інвойси і ін.) Вартість митного очищення, включає такі складові: акциз, мито, ПДВ, митні збори, митного брокера, ціни на послуги інших контролюючих органів.
Процедура митного очищення.
Митне очищення – це процедура всіх митних формальностей, яка передбачена при експорті і імпорті товарів. Очищення товарів і вантажів на митниці, включає, переміщення вантажів через митний кордон, митне оформлення, сплата і розрахунок митних платежів. Це обов'язкова процедура, яку потрібно пройті і встановлена вона митним Кодексом України, і національним законодавством в області регулювання зовнішньоекономічної діяльності, валютного контролю, податковим законодавством країни.
Послуги митного очищення:
- розрахунок величини митної вартості;
- повний комплекс послуг з митного оформлення;
- визначення країни походження товару;
- виповнення всіх митних формальностей;
- проходження всіх процедур державного контролю;
- випуск товарів згідно з вибраного митного режиму;
- проходження митного контролю.
Митне очищення товару для експорту.
Митне очищення товару виробляється з чинним законодавством, а також є комплексом заходів, які необхідні для пересічення товарами державного кордону. Митне очищення товару виробляє такі процедури як: валютний контроль при експорті товарів, митні платежі при експорті товарів, а також включають оплату митних зборів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий