понедельник, 8 июля 2013 г.

Кожен товар, що ввозиться, на територію України, розмитнюється на митному контролі.

Підприємства, фірми, інтернети-магазини займаються зовнішньоекономічною діяльністю, частенько відлагоджують співпрацю і ставлять свою продукцію на конвеєр, щоб уникнути своєї некомпетентності і зайвих фінансових витрат. Якщо співробітничати з митним брокером, Ви в першу чергу позбавляєте себе від зайвого головного болю. Наприклад, завдяки митному брокерові «Інвекта», магазин побутової техніки «атлант» успішно розмитнює і продає холодильники і морозильники за доступними цінами. За довгі роки плідної роботи, митний контроль вже не здається перешкодою, для введення успішного бізнесу за межами своєї країни. Багато бізнесменів і підприємців, що займаються зовнішніми продажами в країнах Європи, беруть на себе обов'язки розмитнювати товар або вантаж. Як правило, більшість людей думають, що все досить просто і прозоро. Якщо Ви ніколи не стикалися з розмитненням вантажу або товару, краще не беріться, оскільки Вас може чекати безліч підводних каменів, про які можна не здогадуватися.
Які труднощі вас можуть чекати?
-    Якщо Ви займаєтеся продуктами харчування, тоді буде необхідність орендувати склад-холодильник для тимчасового зберігання продуктів;
-    Простій транспорту на митниці, а це зайві фінансові витрати;  
-    Підготовка документів: сертефікати відповідності, ліцензії, дозволи та ін;
-    Визначення ТНВЕД-коді товару; 
-    Правильне складання транспортно-товарних документів.

Якщо Ваші документи в порядку, і дотримані всі необхідні правила митного контролю органів, значить, Ви пройдете без проблем митний контроль.

Комментариев нет:

Отправить комментарий